maanantai 1. syyskuuta 2014

Mietteitä netin käytön jakautumisesta eri laitteille

Kun nykyään itsellä on kolme eri kanavaa nettiin, eli tietokone, tabletti ja uusimpana tältä kesältä Android älypuhelin (2g taviksen jälkeen), on oma mielenkiintonsa seuraava millaiseksi oma käyttö jakautuu niiden välillä. Ihan puhtaaksi mutuna. Kaikilla on edelleen käyttöä. Mikään ei ole käynyt turhaksi. Puhelimen osuus on noussut todella isoksi, olkoonkin, että aluksi osa siitä oli opettelun ja virittämisen takia. Tietokoneen osuus on laskenut hieman, tabletin romahtanut. Tabletti ei silti ole käynyt tarpeettomaksi. Sen kolme pääkäyttöä ovat nyt minulla näköjään sen käyttö mobiilina WiFi asemana läppärille, verkkolehtien lukeminen ja joskus radion kuuntelu.

Tällä hetkellä projekteina (puhelimeen) ovat ilmaisten tekstiviestien ja ulkomaan puheluiden selvittäminen Messengerin pohjalta. Viimeisin viritelmä on kuitenkin ollut löytää puheluiden äänittämismahdollisuus. Sen osalta oli yllättävän työlästä löytää edes toimiva, mutta löytyipä lopuksi hyväkin.

Pankeille täytyy antaa tunnustus loistavasti toteutetuista puhelimen mobiiliversioista. Todella käteviä, varsinkin pikaisiin tilitarkistuksiin. Maksamisessa ja muussa monimutkaisemmassa tietokone on kuitenkin edelleen selkein ratkaisu. Hyvä kimara, vastapainona e-laskutuksen sekoiluille.

Tällaista on tämä moderni maailma.


bitly linkki tähän sivuun http://bit.ly/W2fci3

Ei kommentteja: